Corpshuis Huize Muurstraat is gevestigd op Muurstraat 23A te Groningen.


Dit traditionele studentenhuis wordt momenteel bewoond door 8 mannelijke leden van het Groninger Studenten Corps 'Vindicat atque Polit'. Ondanks het feit dat de ouderdom van "dit instituut binnen de grachten" (oud-burgemeester H. Ouwerkerk) nu niet direct zeer indrukwekkend genoemd mag worden, boogt het huis toch op een lange, weelderige reeks van roemruchte gebeurtenissen en tradities. Hiernaast ziet een foto van het huis in 2014 en daaronder de huisfoto uit 1998.


Het huis verkeert al geruime tijd in redelijk vervallen toestand maar is met onder andere een origineel corpswapen zeer karakteristiek ingericht. Naast de talrijke ruimtes in huis, heeft het huis een state of the art huis netwerk, flat screen HD pit van gigantische omvang, een zeer zonnig en prettig dakterras dat zo nodig uitgerust wordt met een TV en Sony Playstation, een altijd goedgevulde ijskast en kingsize ligbed.


Laat een bericht achter in het gastenboek via de knop Write2Me linksonder op deze pagina of - mocht u ooit in de omgeving van de Muurstraat vertoeven (wij maken geen foto's van nummerborden), belt u dan gerust eens aan voor een hartelijke ontvangst en een fijn kopje Panzerfaust-koffie!
 

De jongens van de Muurstraat


Page contents & Design  © 1998-2016  all rights are expressly reserved by Stichting Corpshuis Huize Muurstraat and Vereniging (Oud-)Bewoners Corpshuis Huize Muurstraat - last update: 01 May 2016 18:15 (GMT+1)

 
Wilt u meer weten over de Muurstraat? Mail dan met de webmaster: webmaster@muurstraat.nlmailto:webmaster@muurstraat.nlshapeimage_5_link_0